Gesbey
EN

Gesbey çalışanlarının yeni fikirlerini hayata geçiriyor. En son bu kapsamda Otomatik Manşon Kaynak ve Otomatik İç Kumlama Makineleri projeleri hayata geçirildi.

Rüzgar türbini kule üretimi alanında Bandırma’da faaliyet gösteren Gesbey, çalışanlarının fikirlerinin hayat bulabilmesi için buna uygun çalışma ortamının oluşturulmasına çok önem veriyor. Bugüne kadar yönetime çalışanlar tarafından sunulan birçok yararlı ve yenilikçi projeyi devreye alan Gesbey, en son Otomatik Manşon Kaynak ve Otomatik İç Kumlama Makineleri projelerini hayata geçirerek fabrikasında kullanmaya başladı. 

Üç kişiden oluşan teknik ekibin tasarımını yaptığı Otomatik Manşon Kaynak Makinesi; makine ile manuel yapılan ve hata oranı yüksek olan kaynak yöntemini, otomatik hale getirerek kaliteli kaynak görüntüsü ve manuel kaynağa göre 2 kat daha hızlı kaynak yapma kolaylığı sağlıyor. Bunun yanı sıra makine sayesinde kaynak hata oranını minimum seviyeye çekerek olası iş kazası riski de ortadan kaldırılıyor.

Yüzey İşlem ve Mühendislik Birimlerinin biraraya gelerek oluşturduğu Otomatik İç Kumlama Makinesi ise iç kumlama proseslerini operatörsüz yapabilmeyi sağıyor. Bu geliştirme ile sadece kaliteli yüzey temizliği değil aynı zamanda işgücünden de tasarruf edilmesi sağlandı. Aynı ekip daha önceden dış kumlama makinesini de tasarlamıştı.

Gesbey Çalışanlarının Fikirlerini Hayata Geçiriyor